Rüzgar Erkoçlar kız arkadaşıyla yakalandı
1 min read
Nişantaşı City’s AVM’de bulunan bir restoranda bir kız arkadaşıyla romantik bir akşam yemeği yiyen Erkoçlar, mekan çıkışı kendisini görüntüleyen muhabirlere açıklamalarda bulundu.
“Uzun süredir hayatımda kimse yok”
Yaklaşık üç saat kaldığı mekandan, kız arkadaşıyla ayrı ayrı çıkan Rüzgar Erkoçlar, muhabirlerin “Rüzgar Bey hanımefendi sevgilisiniz mi?” sorusuna gülümseyerek “Şu an yalnızım. Uzun süredir hayatımda kimse yok. Kafam daha rahat, böylesi en güzeli. Geçtiğimiz günlerde bir sevgilim var gibiydi ama siz gazeteci arkadaşlarımdan çekindiği için ayrıldık. Hayırlısı böyleymiş” sözleriyle cevap verdi.
Gizemli kız arkadaşı’ Rüzgar karizma
Erkoçlar, açıklama yaparken kız arkadaşı aşk sorularına sessiz kaldı. Muhabirlerin “Rüzgar Bey yakışıklı mı?” sorusuna “Karizma” kelimesiyle cevap veren gizemli kız arkadaş kaçar adım alışveriş merkezinden ayrıldı.