user
Oksijen Suyu İle Saç Rengi Açma

Sıradaki içerik:

Oksijen Suyu İle Saç Rengi Açma

e
sv

Etkileyici makyaj nasıl yapılır?

Etkileyici makyajı uygulamaya başlamadan önce hangi bölgelerde yoğun olarak kullanacağınıza karar vermelisiniz. Gözler mi, dudaklar mı? Mürdüm, yoğun ve çarpıcı bir renk olduğu için gözlerde kullanılacaksa; dudaklarda hafif olmalıdır ya da tam tersi…

İlgiyi nereye çekmek istersiniz?

İlk bakışta dudaklarınızın göze çarpmasını istiyorsanız; açık mürdüm tonlarında rujla harika görünebilirsiniz. Dilerseniz koyu ve mat bir ruj seçebilir, şeffaf dudak parlatıcısıyla birkaç küçük dokunuşta bulunarak ışıltı katabilirsiniz.

Bakışlarınızla etkilemeye ne dersiniz?

Göz makyajında gölgeleri seviyorsanız; kullanabileceğiniz en doğru renklerden biri mürdümdür çünkü açıklı koyulu renk seçenekleriyle istediğiniz gölge oyunlarını yapmanıza izin verir.

Göz kapaklarının tamamına mat renkli mürdüm rengi far sürün. Kaşlarınızın hemen altına ise parlak ve açık tonlarda mürdüm rengi far uygulayın. Gözlerinize yaklaşan alanda koyu mor tonlarda ince bir hat çekebilirsiniz.

Siyah ya da lacivert renkli rimelle göz makyajınızı tamamlayabilir ve etkileyici görünümü zenginleştirebilirsiniz.

Yanakları canlandırmayı unutmayın

Makyajın finalini pembeye yakın tonlarda allık yaparak hem renk bütünlüğü yakalayabilirsiniz hem de yüzünüze canlı ve enerjik biri ifade kazandırabilirsiniz. Esmerseniz; açık tonlarda pembeleri, sarışınsanız; koyu tonlarda pembeleri tercih edebilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.