user
Toksik İlişki Nedir, Nasıl Anlaşılır?

Sıradaki içerik:

Toksik İlişki Nedir, Nasıl Anlaşılır?

e
sv

Bir hata yaptığını fark ettirmenin 5 yolu

İlişkiler söz konusu olduğunda, ilişkinizin en başındaki haliyle aynı devam etmesi neredeyse imkansızdır. İkinizin de farklı beğeniler geliştirecek kadar olgunlaşacağı ve birbirinizden uzaklaşarak kendi yolunuzu açacağınız bir zaman gelecek. Hepimiz hata yaparız ve bu insan doğasıdır; ama erkeğin bir hata yaptığında ve seni kaybettiğinde, onun hatasını fark etmesini sağlamak biraz projedir. Büyük bir anlaşmazlık gönderin, bir hata yaptığını anlayıp bana geri döneceğini düşünmek normaldir, ancak sadece düşünmek yardımcı olmaz, değil mi? Bu nedenle, size geri dönmesi ve tekrar etmeyeceğine söz vermesi için bir hata yaptığını fark etmesini sağlamak için hızlı ipuçlarına göz atın…

BİRAZ UZAK DURUN

Değerli birini kaybettiklerini anlamak için hayatında bir boşluk yaratmalısın. Bu ancak bir adım geri çekilip hayatlarına devam etmelerine izin verirseniz mümkün olabilir .

Kesinlikle biraz canınızı sıkabilir ama yapmak zorundasınız.

Sebep – günlük yaşamlarında yokluğunuzu anlayacakları an , boşluğu uzaklaştırmak için sebep aramaya başlayacaklardır.

Sonunda, size geri dönerler ve hayatlarına geri dönmenizi isterler. Şimdi, iki şey olabilir: ya hatalarını anladılar ve bunun için üzülüyorlar ya da hala yaptıklarından habersizler.

İkinci durumda, sizi ondan neyin uzaklaştırdığını anlamalarını sağlamanız ve soruna neden olan alışkanlığı veya davranışı hakkında ona açıklamanız daha iyidir.

Hatalarını kabul etmeli ve sizi tekrar hayatlarına almadan önce özür dilemelidirler.

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.